Kliničke usluge

Stevanovic klinika je multidisciplinarna ustanova koja pruža raznovrsne medicinske usluge i opslužuje Milwaukee i okolinu od 2005. godine. Naše osoblje je iskusno i profesionalno obavlja svoj deo posla. Mi vršimo preglede dece, godišnje preglede odraslih, ginekološke preglede sa Papanikolau testom, profesionalne preglede za vozače kamiona, kao i preglede za imigraciju i preglede za invalidske penzije. Takođe, radimo i funkcionalne analize pluća, analize sna i poremećaja spavanja, nesanice i hrkanja. Mi takođe pružamo savete i edukujemo pacijente kako da se hrane ako boluju od šećerne bolesti, ako su gojazni ili imaju poremećaj apetita. Naša uža specijalnost su manje hiruške intervencije, koje se rade u samoj klinici, kozmetičke procedure, kao i ginekoloske procedure. Mi takođe imamo i vrlo sofisticiranu dijagnostiku, najnoviju digitalnu opremu kao što su:


Digitalni rendgen

Digitalni rendgenski snimci su kompjuterizovani, efikasniji, sa manje zračenja i brži, jer izveštaj dobijate za 5-10 minuta.

EKG

Mi obavljamo EKG snimanja u samoj klinici i dobijamo rezultate momentalno po završetku testa. EKG je bezbolan i vrlo efikasni test električne aktivnosti srca i služi u dijagnozi srčanih problema.

EHO

To je ultrazvuk srca koji daje sliku unutrašljosti srca, srćanih zalisaka kao i jačinu mišića i snagu srca.

Urodinamika

Urodinamične studije su analize mokraćne bešike i procesa mokrenja. Korisne su u ispitivanju problema prostate i inkontinencije. Tačna dijagnoza je neophodna za pravilno i uspešno lečenje problema.

Fizikalna terapija

Pružamo razne terapije kao što su ultrazvuk, stim, masažu i terapeutske vežbe kod povreda leđa, vrata, ekstremiteta, kod povreda na poslu i povreda u saobraćajnim udesima. Mi primamo Workers Comp.

Ultra violet svetlosna terapija

Za razne bolesti kože koristimo ultravioletno svetlo i svetlosnu terapiju u lečenju psorijaze i bubuljica.

Labaratorija

Vađenje krvi, analiza mokraće i drugi testovi rade se u samoj klinici.

Holter

To je digitalna mašina koja monitoruje („nadgleda“) Vaše srce 24 časa i može da zabeleži poremećaje u srčanoj radnji čak i kada spavate i ne osećate nikakve simptome.

Funkcionalni testovi pluća

Precizno merenje kapaciteta pluća, kao i poremećaja ventilacije kod astme i bronhitisa.

Ispitivanje funkcije nerava

Radi se na digitalnoj mašini za ispitivanja funkcije nerava i provođenja nervnih impulsa na nogama i rukama. naročito kod povreda kičme i vrata.

Ultrazvuk

Ultrazvuk se koristi u dijagnostici raznih oboljenja, kao što su oboljenje zučne kese, štitne žlezde, takođe i za analizu bubrega, jetre, slezine, mokraćne bešike, materice, jajnika i testisa. Takođe, koristimo terapeutski ultrazvuk u fizikalnoj terapiji u vidu masaže.

Elektricna stimulacija

To je upotreba električnih jednosmernih struja u fizikalnoj terapiji za kontrolu bola i masažu. Opušta mišiće, smanjuje upalu i otok.